Urner i høj kvalitet for enhver smag

Jeg har med stor sandsynlighed den urne, du søger, uanset hvilke krav du har. Min bedemandsforretning er beliggende i Ribe, men jeg har også mange kunder fra både Toftlund, Skærbæk og Rødding.

​Jeg anvender Tommerup Kister som leverandør af urner, og jeg er således i stand til at tilbyde et spændende udvalg af urner. Hos mig finder du alt fra de helt klassiske lerurner til miljørigtige urner. Du kan desuden frit selv vælge, hvorvidt du ønsker en glaseret eller uglaseret urne. Jeg har altså noget for enhver smag.

​Vælg imellem urner i forskellige farver og materialer

Jeg er således i stand til at tilbyde et fleksibelt udvalg, hvorfor du kan vælge imellem en lang række farver og materialer. Hos mig er det desuden muligt at personliggøre urnen på den måde, som du ønsker. Det kan for eksempel være med et navn eller et særligt motiv. Søger du kister og urner, er du kommet til det helt rigtige sted, da jeg tilbyder et spændende udvalg af begge, hvorfor du med garanti vil kunne finde dét, du er på udkig efter – og så endda til konkurrencedygtige priser alle vil kunne få råd til.

​Kontakt mig for yderligere information

Min fornemmeste opgave er uden tvivl at hjælpe til med at give dig en så tryg og behagelig oplevelse som overhovedet muligt, når du skal sige farvel til én af dine kæreste. Det gør jeg blandt andet ved at tilbyde dig et fint udvalg af urner til fordelagtige priser. Jeg mener, at en begravelse er en hyldest til det liv, der er levet, hvorfor det er vigtigt, at alle får en værdig og fin begravelse.

​Har du nogle spørgsmål, skal du være mere end velkommen til at tage kontakt til mig allerede i dag. Det kan du enten gøre ved at ringe på telefon 40 82 94 42, skrive til min e-mail bente@bentebedemand.dk eller benytte kontaktformularen her på siden.​

Bedemand Bente Kirkegaard

Skriv til Bente

Jeg besvarer gerne dine spørgsmål. Det er vigtigt for mig, at du får en tryg og behagelig oplevelse, når du skal tage afsked med en af dine nærmeste.

Find mig på Facebook

Har du spørgsmål

Jeg besvarer gerne dine spørgsmål. Det er vigtigt for mig, at du får en tryg og behagelig oplevelse, når du skal tage afsked med en af dine nærmeste.

Udtalelser

Bente er en fantastisk bedemand, så omsorgsfuld og omhyggelig. Hun gør den sidste rejse så smuk og fredfyldt, for ens kære der er gået i forvejen. Vil helt klart anbefale Bente til alle!

Charlotte Kjeldsen

Bente Kirkegaard er meget omsorgsfuld i hele forløbet omkring tabet af et nært familiemedlem. Hun lytter, trøster, giver sig tid og lytter til ønsker og behov. Bente Kirkegaard var medvirkende til, at vi sendt min mor afsted på smukkeste vis.... De største anbefalinger herfra

Mona Laxy

Hun er bare så fantastisk til at hjælpe med alt. Hun kan klart anbefaledes. Hun var med til at give vores mor den bedste rejse.

Angela Henriksen

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af over 5 anmeldelser på​ Facebook

Bedemand Bente Kirkegaard logo

Bedemand Bente Kirkegaard