Registrering af min sidste vilje

Registrering af min sidste vilje handler om, hvordan man selv ønsker sin begravelse eller bisættelse gennemført, men også om, hvad der skal ske med ens legeme. Desuden handler min sidste vilje om, hvor man ønsker sit eventuelle gravsted og mindesten placeret, uagtet det er i Ribe, Skærbæk, Rødding eller et helt fjerde sted.

​Jeg hjælper med at planlægge din "min sidste vilje"​

Formålet med min sidste vilje er således at få en begravelse eller bisættelse efter eget ønske, men formålet er også, at de pårørende ikke skal sidde tilbage med uklarheder og måske endda med en uheldig uenighed.

​Mange formidler sine ønsker mundtligt, men det kan også ske skriftligt. Den bedste måde er at gøre det officielt og samtidig at informere sine nærmeste pårørende om ønsket. Min sidste vilje findes som en formular, der udfyldes, underskrives og gemmes. Desuden bør pårørende modtage en kopi, ligesom informationerne bør registreres i centralregisteret hos Bedemand Bente Kirkegaard.

​Vi kan hjælpe dig med at afklare og registrere din "min sidste vilje" Bedemand Bente Kirkegaard, så dine pårørende ikke selv skal tage stilling, og så du kan være sikker på, at dine ønsker vil blive respekteret, når du ikke længere kan sige til og fra.

​Ring til mig for at aftale din sidste rejse​

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker at få styr på din sidste vilje. Du kan ringe til Bedemand Bente Kirkegaard på telefon 40 82 94 42. Du kan også sende en e-mail til mig bente@bentebedemand.dk. Derpå kan vi aftale nærmere.​

Download Min Sidste Vilje

Min Sidste Vilje

Vejledning i udfyldelse af Min Sidste Vilje

Bedemand Bente Kirkegaard

Skriv til Bente

Jeg besvarer gerne dine spørgsmål. Det er vigtigt for mig, at du får en tryg og behagelig oplevelse, når du skal tage afsked med en af dine nærmeste.

Find mig på Facebook

Har du spørgsmål

Jeg besvarer gerne dine spørgsmål. Det er vigtigt for mig, at du får en tryg og behagelig oplevelse, når du skal tage afsked med en af dine nærmeste.

Udtalelser

Bente er en fantastisk bedemand, så omsorgsfuld og omhyggelig. Hun gør den sidste rejse så smuk og fredfyldt, for ens kære der er gået i forvejen. Vil helt klart anbefale Bente til alle!

Charlotte Kjeldsen

Bente Kirkegaard er meget omsorgsfuld i hele forløbet omkring tabet af et nært familiemedlem. Hun lytter, trøster, giver sig tid og lytter til ønsker og behov. Bente Kirkegaard var medvirkende til, at vi sendt min mor afsted på smukkeste vis.... De største anbefalinger herfra

Mona Laxy

Hun er bare så fantastisk til at hjælpe med alt. Hun kan klart anbefaledes. Hun var med til at give vores mor den bedste rejse.

Angela Henriksen

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af over 5 anmeldelser på​ Facebook

Bedemand Bente Kirkegaard logo

Bedemand Bente Kirkegaard