Kister i mange træsorter og farver

Jeg tilbyder et bredt udvalg af kister i mange forskellige prisklasser. Min bedemandsforretning er beliggende i Ribe, men jeg har også mange kunder fra byer som Rødding, Toftlund og Skærbæk.

​Hos mig finder du kister i mange forskellige træsorter såsom naturtræ, og herudover har jeg både de traditionelle, hvide kister samt farvede kister, og jeg garanterer derfor, at der er noget for enhver smag. Jeg anvender Tommerup Kister som fast leverandør, og de passer alle til vores nordiske kulturarv. Endelig skal det nævnes, at de kan købes til billige priser, alle vil kunne få råd til.

​Fleksibelt sortiment af kister i høj kvalitet

Du finder altså et fleksibelt sortiment af kister i høj kvalitet, hvorfor jeg med garanti vil kunne tilbyde lige netop den kiste, du leder efter. Ud over farve og træsort kan du også vælge imellem håndtag eller stropper, og om du ønsker polstring. Ydermere giver vi dig mulighed for at vælge, om du vil have pude og dyne med i kisten, og om du foretrækker pynt såsom et kors. Du skal blot angive disse ønsker på bestillingen, og så opfylder jeg dem for dig. Det skal nævnes, at jeg også er i stand til at opfylde ganske særlige ønsker, hvorfor stort set alt kan lade sig gøre hos os.

​Kontakt mig allerede i dag og hør mere

For mig er en begravelse en helt særlig begivenhed. Det er nemlig en hyldest til det levede liv, hvorfor det er vigtigt, at en begravelse er værdig og smuk. Det vil jeg gerne hjælpe til med, og det gør jeg blandt andet ved at tilbyde et fint udvalg af kister. Jeg gør alt for, at du kan få en så behagelig afsked med én af dine nærmeste som overhovedet muligt. Kontakt mig på telefon 40 82 94 42, eller skriv til mig på e-mail bente@bentebedemand.dk og hør mere. Du kan også skrive til mig via kontaktformularen på siden.​

Bedemand Bente Kirkegaard

Skriv til Bente

Jeg besvarer gerne dine spørgsmål. Det er vigtigt for mig, at du får en tryg og behagelig oplevelse, når du skal tage afsked med en af dine nærmeste.

Find mig på Facebook

Har du spørgsmål

Jeg besvarer gerne dine spørgsmål. Det er vigtigt for mig, at du får en tryg og behagelig oplevelse, når du skal tage afsked med en af dine nærmeste.

Udtalelser

Bente er en fantastisk bedemand, så omsorgsfuld og omhyggelig. Hun gør den sidste rejse så smuk og fredfyldt, for ens kære der er gået i forvejen. Vil helt klart anbefale Bente til alle!

Charlotte Kjeldsen

Bente Kirkegaard er meget omsorgsfuld i hele forløbet omkring tabet af et nært familiemedlem. Hun lytter, trøster, giver sig tid og lytter til ønsker og behov. Bente Kirkegaard var medvirkende til, at vi sendt min mor afsted på smukkeste vis.... De største anbefalinger herfra

Mona Laxy

Hun er bare så fantastisk til at hjælpe med alt. Hun kan klart anbefaledes. Hun var med til at give vores mor den bedste rejse.

Angela Henriksen

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af over 5 anmeldelser på​ Facebook

Bedemand Bente Kirkegaard logo

Bedemand Bente Kirkegaard