Hjælp til begravelse hos erfaren bedemand

Jeg tilbyder hjælp til begravelse og tager gerne hånd om hele forløbet ved en begravelse, og det kan være lige fra udsyngning til jordpåkastelse. Ceremonien, der kan være enten en begravelse eller en bisættelse, kan ske i folkekirken, i et andet trossamfund eller i et kapel i blandt andet Ribe, Toftlund, Skærbæk og Rødding.

​​Jeg tilbyder komplet begravelseshjælp til den kommende begravelse​

Der er forskel på en bisættelse og en begravelse, men mange kalder det altid for en begravelse. Kort fortalt bliver afdøde kremeret efter bisættelsen og nedsænket i en urne, mens afdøde bliver begravet efter begravelsen og nedsænket i en kiste. Ceremonien i kirken eller kapellet er stort set identisk.

​Jeg tilbyder begravelseshjælp, så du kan sige farvel ved at fejre og ære afdøde på bedste vis og med kærlighed og omsorg på den sidste personlige rejse. De indledede samtaler skal sikre, at vi kan lave en begravelse, der afspejler afdødes personlighed. Vi skal samtidig tage højde for både afdøde og pårørendes ønsker. Sammen finder vi frem til den ånd, kultur og religion, der skal komme til udtryk ved begravelsen.

​​Jeg hjælper dig med at tage de valg, der mangler​

Jeg tilbyder også hjælp til begravelse ved blandt andet at hjælpe dig med at tage stilling til, om det skal være en bisættelse eller en begravelse, hvis afdøde ikke selv har bestemt det. Desuden skal der tages stilling til blandt andet kiste, ceremoni og eventuel mindesten. Jeg kan blandt andet tage kontakt med den relevante kirkegård og sognepræst. Derudover kan jeg varetage kontakt med graver og kordegn, ligesom jeg gerne ordner dødsanmeldelse og dødsattest.

​Kontakt mig og få hjælp til begravelse​

Kontakt mig på telefon 40 82 94 42 eller e-mail bente@bentebedemand.dk for at aftale nærmere og høre mere om min begravelseshjælp.

Bedemand Bente Kirkegaard

Skriv til Bente

Jeg besvarer gerne dine spørgsmål. Det er vigtigt for mig, at du får en tryg og behagelig oplevelse, når du skal tage afsked med en af dine nærmeste.

Find mig på Facebook

Har du spørgsmål

Jeg besvarer gerne dine spørgsmål. Det er vigtigt for mig, at du får en tryg og behagelig oplevelse, når du skal tage afsked med en af dine nærmeste.

Udtalelser

Bente er en fantastisk bedemand, så omsorgsfuld og omhyggelig. Hun gør den sidste rejse så smuk og fredfyldt, for ens kære der er gået i forvejen. Vil helt klart anbefale Bente til alle!

Charlotte Kjeldsen

Bente Kirkegaard er meget omsorgsfuld i hele forløbet omkring tabet af et nært familiemedlem. Hun lytter, trøster, giver sig tid og lytter til ønsker og behov. Bente Kirkegaard var medvirkende til, at vi sendt min mor afsted på smukkeste vis.... De største anbefalinger herfra

Mona Laxy

Hun er bare så fantastisk til at hjælpe med alt. Hun kan klart anbefaledes. Hun var med til at give vores mor den bedste rejse.

Angela Henriksen

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af over 5 anmeldelser på​ Facebook

Bedemand Bente Kirkegaard logo

Bedemand Bente Kirkegaard