Gravsten som mindesmærke til de efterladte

Jeg tilbyder et bredt udvalg af gravsten. Min begravelsesforretning er beliggende i Ribe, men jeg har også mange kunder fra både Skærbæk, Toftlund og Rødding. På gravstenen vil navnet på den afdøde stå skrevet, og stenen sættes derefter på den afdødes grav. En gravsten behøver dog ikke at være en sten, men det kan også være et trækors eller lignende, der anvendes på samme måde. Det vigtigste er, at det giver de efterladte et sted, hvor de kan gå hen for at mindes den afdøde, og derfor er en gravsten altså ganske særlig.

​Hvad koster en gravsten?

Prisen for en gravsten afhænger naturligvis af forskellige faktorer, såsom hvor mange oplysninger der skal stå skrevet på den. Man kan nemlig vælge at skrive et mindeord eller en fødsels- eller dødsdato. Ydermere bærer gravstenen selvfølgelig navnet på den afdøde. Det kan både være indhugget, udformet i metal eller være malet på, og der er således mange muligheder. Vi garanterer dog altid fordelagtige priser, uanset hvilke ønsker du har til gravstenen. Er du således på udkig efter en fin gravsten til en billig pris, er du kommet til det helt rigtige sted.

​Kontakt mig for yderligere information

Har du nogle spørgsmål til mit udvalg, besvarer jeg dem gerne. For mig er det vigtigste, at du får en så behagelig og tryg oplevelse som muligt, når du skal tage afsked med én af dine kære, og det vil jeg gerne hjælpe med. Du kan enten ringe til mig på telefon 40 82 94 42, skrive til min e-mail bente@bentebedemand.dk eller benytte kontaktformularen her på siden.

Bedemand Bente Kirkegaard

Skriv til Bente

Jeg besvarer gerne dine spørgsmål. Det er vigtigt for mig, at du får en tryg og behagelig oplevelse, når du skal tage afsked med en af dine nærmeste.

Find mig på Facebook

Har du spørgsmål

Jeg besvarer gerne dine spørgsmål. Det er vigtigt for mig, at du får en tryg og behagelig oplevelse, når du skal tage afsked med en af dine nærmeste.

Udtalelser

Bente er en fantastisk bedemand, så omsorgsfuld og omhyggelig. Hun gør den sidste rejse så smuk og fredfyldt, for ens kære der er gået i forvejen. Vil helt klart anbefale Bente til alle!

Charlotte Kjeldsen

Bente Kirkegaard er meget omsorgsfuld i hele forløbet omkring tabet af et nært familiemedlem. Hun lytter, trøster, giver sig tid og lytter til ønsker og behov. Bente Kirkegaard var medvirkende til, at vi sendt min mor afsted på smukkeste vis.... De største anbefalinger herfra

Mona Laxy

Hun er bare så fantastisk til at hjælpe med alt. Hun kan klart anbefaledes. Hun var med til at give vores mor den bedste rejse.

Angela Henriksen

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af over 5 anmeldelser på​ Facebook

Bedemand Bente Kirkegaard logo

Bedemand Bente Kirkegaard