Blomster til begravelse og kistepynt

Er du på udkig efter blomster til begravelse eller en smuk bårebuket? I så fald er du kommet til rette sted, da jeg tilbyder et bredt udvalg af fine begravelsesblomster og kistepynt. Min bedemandsforretning er beliggende i Ribe, men jeg har også mange kunder fra både Toftlund, Skærbæk og Rødding.

​Der er ingen tvivl om, at en begravelse bør afholdes med hjertet, og at det bør være en højtidelighed i den afdødes ånd. Derfor handler det om at gøre noget særligt ud af denne dag, og det kan du blandt andet gøre ved at vælge blomster eller en bårebuket, som den afdøde syntes særligt godt om.

​Hvilke blomster bruges til begravelse?

Jeg samarbejder med yderst kvalitetsbevidste leverandører, så du kan få den bårebuket eller de blomster til begravelse, du ønsker. Jeg leverer alle typer blomster lige fra hjerter og kranse til båredekorationer og buketter. På den måde kan du altså få den kistedekoration eller kistepynt, som du foretrækker – og så endda til en fordelagtig pris, alle vil kunne få råd til.

​Bestilling af bårebuket eller andre blomster til begravelse

Uanset om du søger båredekoration, bårebuket, hjerter, krans eller en helt anden type blomster til begravelse, er du kommet til det helt rette sted. Jeg benytter den leverandør, du ønsker, hvorfor stort set alt kan lade sig gøre, hvad angår kistepynt og -dekoration. Jeg hjælper dig med at få en så behagelig og tryg oplevelse som muligt, når det er på tide at tage afsked med én af dine tætteste.

​Tag kontakt til mig allerede i dag ved at ringe til os på telefon 40 82 94 42, skrive til min e-mail bente@bentebedemand.dk eller udfylde kontaktformularen her på siden.​

Bedemand Bente Kirkegaard

Skriv til Bente

Jeg besvarer gerne dine spørgsmål. Det er vigtigt for mig, at du får en tryg og behagelig oplevelse, når du skal tage afsked med en af dine nærmeste.

Find mig på Facebook

Har du spørgsmål

Jeg besvarer gerne dine spørgsmål. Det er vigtigt for mig, at du får en tryg og behagelig oplevelse, når du skal tage afsked med en af dine nærmeste.

Udtalelser

Bente er en fantastisk bedemand, så omsorgsfuld og omhyggelig. Hun gør den sidste rejse så smuk og fredfyldt, for ens kære der er gået i forvejen. Vil helt klart anbefale Bente til alle!

Charlotte Kjeldsen

Bente Kirkegaard er meget omsorgsfuld i hele forløbet omkring tabet af et nært familiemedlem. Hun lytter, trøster, giver sig tid og lytter til ønsker og behov. Bente Kirkegaard var medvirkende til, at vi sendt min mor afsted på smukkeste vis.... De største anbefalinger herfra

Mona Laxy

Hun er bare så fantastisk til at hjælpe med alt. Hun kan klart anbefaledes. Hun var med til at give vores mor den bedste rejse.

Angela Henriksen

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af over 5 anmeldelser på​ Facebook

Bedemand Bente Kirkegaard logo

Bedemand Bente Kirkegaard